2011.08.21. 20:31 Szonnnja

Homokóra - a legnőiesebb alkat

Címkék: sport diéta fogyás jessica alba marilyn monroe salma hayek monica belucci fenék nőiesség brigitte bardot homokóra testalkat öltözködési tippek

A homokóra a legnőiesebb alkat - szokták mondani. Igaz, ami igaz, a klasszikus 90-60-90-es méret irígylésre méltóan szexi tud lenni, a nők ölni tudnának érte, a férfiak meg megvesznek utána. 

Nem rég döbbentem rá, hogy én is ebbe a kategóriába tartozom, bár félreértés ne essék, még nagyon messze vagyok a tökéletes alaktól. Én mindig kicsit kövérnek tartottam magam, és sajnos hajlamos vagyok az előnytelen hízásra (hasra, fenékre, combra, stb.). De közben ismerőseimtől (no meg random fickóktól:) rengeteg pozitív visszajelzést kapok, és mostanában elég sok utalás jött a "vékony derekamra" is. Úgyhogy talán van remény. Nyár közepe óta tudatosan dolgozni kezdtem a tökéletes homokóra formáért (jelenlegi állás: 85-67-94). A zsír- és cukorszegény diétát már teljesen megszoktam, a reggeli lassú, zsírégető kocogást meg egyenesen imádom:)

A világhírű dívák között szép számmal akadnak homokórák: Monica Belucci, Salma Hayek, Brigitte Bardot, Marilyn Monroe, Jessica Alba, csak hogy párat említsek. Úgy néz ki, ez a forma sosem megy ki a divatból (hála a jó égnek). 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: Brigitte Bardot, Salma Hayek

Az öltözködési tanácsadók imádnak minket, mert rengeteg stílus szerint öltözködhetünk. Csupán néhány tippet kell betartanunk, ha homokóra alkattal vagyunk megáldva, és akkor tuti a "nőies" hatás. . Kimondottan jól áll nekünk például a V alakú kivágás (minél mélyebb, annál jobb:), és a derekunk legvékonyabb részénél hordott öv vagy a deréknál behúzott ruha is még nőiesebbé tesz minket. Kabátkában, blézerben a vékonyka derekunkig érőt érdemes hordanunk, nadrágban pedig a szűk kicsit dob a fenekünkön, a trapézosabb farmer akkor ajánlott, ha a csípőnk kerekségéről el szeretnénk terelni a figyelmet.  Szoknyában a lefelé szűkülő áll nekünk a legjobban. 

Rossz hír a homokóráknak, hogy bizony életünk végéig küzdenünk kell a szép formánkért, jó hír, hogy erősítő edzés helyett, a rendszeres, de könnyű sportot (lassú kocogás, aerobic) ajánlják a szakértők. A nasiról pedig le kell mondani, legalább is csökkenteni kell a hizlaló ételek fogyasztását. Ez van. De szerintem megéri! 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greenshoes.blog.hu/api/trackback/id/tr13169350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norcsiling 2012.08.09. 15:39:27

Sziasztok! Nyerjetek Ti is több mint 10000 Ft értékű vásárlási utalványt a Bershka-ba, Pull&Bear-be vagy éppen a Zara-ba! Csak el kell érnetek ebben a menő játékban a második szintre, és onnan már csak a szerencsén múlik a dolog!
www.facebook.com/Ismerkedj/app_331272020276358
süti beállítások módosítása